Szabadidő

STRAND fesztivál 2017 – Electroswing-nagyágyúval folytatódik a buli

A műfaj nagykövete, az osztrák Parov Stelar idén a STRAND Fesztivál külföldi fellépőinek táborát erősíti. Ott a helyünk!

A 42 éves Parov Stelar pályafutását a kilencvenes évek közepén DJ-ként kezdte, később világhírnévre azzal tett szert, hogy gyakorlatilag újfajta zenei stílust alkotott, így forrt össze a neve az electroswinggel. Egy pattogós, vidám zenei irányzatról van szó, amit ha meghallasz, először biztosan dobolni kezdesz a lábaddal, aztán már a felsőtested is mozgásba lendül, és végül arra leszel figyelmes, hogy a táncparkett (vagy épp a szoba) közepén ropod, pedig eddig azt sem tudtad, hogy mi is az a swing. Próbáld csak ki!

Ha azt monjuk, Love me again, ki jut eszedbe? Bizony, bizony, John Newman is a STRAND színpadán szerepel. A fesztivál utolsó napjának sztárfellépője fiatal kora ellenére sok megpróbáltatáson túl van már: többször is sikeresen megküzdött kiújuló agydaganatával. Most úgy tűnik, hogy jól van, mert a szombati zamárdi fellépése után még három koncertet biztosan ad 2017-ben. 

Tudod, melyik az a magyar együttes, amelyiknek a koncertjén férfiként valószínűleg a nyakadba kapsz egy szimpatikus lányt, és nőként sanszos, hogy felpattansz a közeledben álló rokonszenves srác nyakába? Így van, a Halott Pénz Valami van a levegőben című száma erejéig biztosan közelebbi kontaktusba kerülsz az ellenkező nem képviselőjével, ugyanis Marsalkó Dávid az ominózus szám elhangzása előtt szinte minden koncerten felszólítja a közönséget a fenti tevékenységre. 

Ha a négynapos koncertsorozat után egy kicsit más stílusra, egyéb szórakozásra vágysz, akkor a NECC party neked szól! Főleg, ha a ’90-es, 2000-es években voltál tinédzser, és az első pár buliélményed szorosan köthető a Shy Guyshoz vagy a Spice Girlshöz, a NECC Party DJ-párosa ugyanis ezekből az évekből válogatja össze a legjobb számokat, és fergeteges bulit varázsol minden egyes alkalommal.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top