Szabadidő

Önéletrajz helyett LEGO-figurával keres munkát a kreatív művész

Ennek a zseniális álláskeresőnek valószínűleg nem kellett sokáig meló után kajtatnia, „önéletrajzával” ugyanis tutira sikerült kitűnnie a tömegből.

Manapság mindenki próbál valahogy kitűnni az életrajzok kupacából, és Andy Morris kreatív zseninek ez garantáltan sikerült is. Ő ugyanis nem a hagyományos, papír alapú életrajzzal próbálkozott – helyette inkább jópofa LEGO-figurát készített önmagáról.

Morris „önéletrajzában” ráadásul a legjobb, hogy önmagáért beszél: a róla mintázott figura mellett csak felsorolja, mikhez ért (dizájner, kreatív művész), a csomag hátuljára pedig ír egy rövid szöveget, amúgy maga a „csomagolás” a kreativitása, merészsége, humora és egyedisége legékesebb bizonyítékát. Sok minden kiderül róla anélkül, hogy túlbeszélné a dolgot, vicces, egyszerű, frappáns, szóval tényleg tökéletes.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Morrisnak sikerült-e munkát találnia a jópofa módszerrel, de mi nem gondolnánk, hogy ilyen képességekkel sokáig maradna állás nélkül…

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top