Szabadidő

5 éves kislány cuki ötletét imádja a világ

A gyerekek kedvenc plüssállatai rendkívül fontosak kis gazdáiknak, egy mindössze 5 éves „vállalkozó” pedig olyasmit talált ki, amitől az internetezők kollektíven kezdtek olvadozni. Ez a gyerek még viszi valamire!

Főleg a nagy utazásoktól, illetve például a repüléstől ódzkodó kicsik életét könnyítheti meg a Toy Passport, amely valóban az, amit a név alapján gondolnánk: egy saját játékútlevél a kedvenc plüssállatoknak. Az ötlet egy 5 éves kislány fejéből pattant ki, és bár a cég weboldaláról nem derül ki, hogy a szülei valósították-e meg a kiváló gondolatot, esetleg egy jó érzékű befektető karolta fel a fiatal vállalkozót, tény, hogy ennél cukibbat már régen láttunk.

A 16 angol fontba (kb. 5500 forintba) kerülő játékútlevél megrendeléséhez csupán párat kell kattintani, feltölteni egy fotót a gyerek kedvenc plüsséről, illetve mellékelni a játékállatka „aláírását” és természetesen a nevét is. A cég a beküldött képből igazolványképet fabrikál, a megrendelő pedig még az útlevél borítójának a színét is kiválaszthatja. Az elkészült okmány egészen hivatalosnak tűnik, a borító, sőt még az egyes lapok is a valódi útlevelek stílusát idézik.

 

A post shared by Toy Passport (@toypassport) on Jul 30, 2016 at 2:25am PDT

Az eddigi elégedett vásárlók szerint egy ilyen kis könyvecske sokat segít, ha a gyerek szorong a nagy utazástól, illetve az útlevél segítségével játékosan tanul meg felelősséget vállalni, ez esetben a saját plüssjátékáért. Volt, aki azt is megírta, hogy a játékútlevél általában a komor reptéri biztonsági személyzet szívét is megolvasztja – igaz, hozzátették, hogy érdemes még távolabbról felmérni, hogy a biztonságiak milyen hangulatban vannak, mielőtt a gyerek odatipeg hozzájuk a plüssállatkájával.

Megszólalásig hasonlít egy valódi útlevélre (Fotó: Toypassport.com)

Ennek ellenére azt írták, a többség általában széles mosollyal nyugtázza a próbálkozást, sőt, volt olyan, aki még a plüssállatot gondosan össze is hasonlította az útlevélben látható fotóval. A kis könyvecskében a gyerekek a pecséteket is gyűjthetik, hogy hazaérve megmutathassák, merre jártak kedvenc állatkájukkal együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top