Szabadidő

Ismerd meg a macskák nyelvkirályát!

A macskák nyelve fontos szerepet játszik a tisztálkodásban, az utódok gondozásában és a cicás fotókra fogékony internetezők szórakoztatásában. Most az utóbbi kategória abszolút győztesét láthatjátok.

Rexie egy 3 éves cica, amely egy furcsa születési rendellenesség miatt rövidebb mellső lábakkal jött a világra. Ez azonban szemernyit sem gátolta abban, hogy elrabolja gazdái szívét és úgy általában megolvasszon bárkit, aki ránéz.

Rexie gazdájának résen kell lennie, ha ilyen fotókat szeretne csinálni kedvencéről (Fotó: Bored Panda)

Ráadásul Rexie-nek emellett van egy titkos tehetsége is: fel tudja pöndöríteni a nyelvét, sőt még ennél bonyolultabb trükköket is tud vele. Ezt egyébként az emberek közül sem tudja mindenki: a statisztikák szerint csupán a népesség 65-81 százaléka tudja a nyelvét ilyen alakúra hajtogatni.

Rexie mellső lábai rövidebbek, de ez nem zavarja a macskaságban (Fotó: Bored Panda)

Azt sajnos nem tudjuk, hogy a macskák esetében hány százalék képes ilyesmire, mivel elítélhető módon még nem készültek a témával kapcsolatban nívós tudományos kutatások. Mindenesetre, ha készülnek, egyrészt Rexie-t javasoljuk tudományos főmunkatársnak, másrészt, a kutatóknak már most megelőlegezünk egy biológiai igNobel-díjat.

Nem harapott citromba, csak szeret ilyen fejeket vágni <3 (Fotó: Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top