Szabadidő

50 évnyi szerelemről mesél a Heathrow karácsonyi videója

Ezt a kisfilmet akkor is nézd meg, ha igazából már szívből utálod az ilyenkor szokásos könnyfakasztó, megható videók dömpingjét. Tényleg érdemes!

A tüneményes mackóházaspár, Doris és Edward Bair nem idén szerepel először karácsonyi videóban. Az igazán szemfülesek emlékezhetnek rájuk a Heathrow Airport tavalyi videójából, ami végül annyira sikeres volt, hogy a reptér úgy döntött, idén se változtat a főszereplőkön.

A 2017-es, alig kétperces kisfilm Doris és Edward szerelmének történetét meséli el. A kisfilmből derül ki, hogy Edward és a légiutaskísérőként dolgozó Doris 1967-ben egy karácsonyi járaton ismerkedtek össze, előbbi feledékenységének köszönhetően: a történet szerint Edward ugyanis a gépen felejtette a kalapját, amit Doris hozott utána.

Innen indul a szerelmi történet, aminek néhány jelenetét a Heathrow egy már régóta használaton kívüli terminálján forgatták. A kisfilm további részében a néző azt követheti végig, hogyan bővült, szépült Bairek családja a következő 50 évben.

Elképesztően sok pozitív visszajelzést kaptunk tavaly Doris és Edward karakterével kapcsolatban, ezért magától értetődő volt, hogy idén is velük nyitjuk a karácsonyi szezont” – mondta a Daily Mail brit bulvárlapnak Ross Baker, a Heathrow Airport reklámigazgatója.

Az utasainktól gyakran halljuk, hogy semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mikor egy hosszú repülés után megölelhetik a szeretteiket. A kisfilmben ezt a momentumot igyekeztünk a középpontba állítani, hogy az ünnepi időszakban az utasaink még izgatottabban és nagyobb szeretettel várják majd a nagy találkozásokat” – tette hozzá.

Szerintünk Doris és Edward története idén messze felülmúlja a John Lewis áruházlánc karácsonyi videóját, melynek főszereplője, Moz. Ha még nem láttad, itt megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top