Szabadidő

Ez az anyuka nyerte meg az idei karácsonyi videók versenyét

Kúlságból és cukiságból is feladta a leckét a többieknek, nem véletlen, hogy a kevesebb mint egy hete feltöltött videót már több százezren látták.

Egy torontói anyuka ráunt, hogy minden évben hagyományos üdvözlőlapokat küld szét a családban, ezért idén, egy nagy újítással videóra váltott 6, illetve 4 éves kisfiával a főszerepben – írja a Bored Panda

Angela Young az alábbi, bő egy perces klipet készítette el, amelyben a Beastie Boys 1998-ban megjelent Intergalactic című számának videoklipjét adják elő így hármasban. Young eredetileg idén is készített karácsonyi üdvözlőlapot, ehhez kapcsolódik a videó is, azonban az első visszajelzések alapján annyira tetszett a címzetteknek a felvétel, hogy Young végül feltöltötte a YouTube-ra is, és milyen jól tette. 

„Az Intergalactic volt az egyik kedvenc számom, amikor gyerek voltam – mondta Young a Bored Panda kérdésére válaszolva. – Nagyon kreatívnak tartom a felvétel stílusát, ahogy az együttes tagjai valami teljesen szürreális dolgot csinálnak, miközben a nyílt utcán állnak és az emberek nézik őket. Én is szerettem volna egy hasonló videót csinálni egyszer, most pedig, hogy már ekkorák a gyerekeim, állandóan a tévé előtt táncolnak a YouTube-klipekre. Ezért eszembe jutott, hogy milyen vicces lenne megcsinálni velük a klipet, kisméretű jelmezekkel.”

Az anyuka elárulta, más klip szóba sem jöhetett, a jelmezek összeállításánál pedig igyekezett a lehető legtökéletesebb hasonlóságra törekedni, még a sisakokon látható matricákhoz hasonlót is sikerült beszereznie. Egyedül a gyerekek munkavédelmi ruháját kellett külföldről megrendelnie, azt ugyanis máshogyan nem tudta volna beszerezni. Összehasonlításként érdemes megnézni a Beastie Boys eredeti videóját is, Angela Young és két kisfia valóban kitettek magukért. 

Angela Young megnyugtatta a világot, hogy a nagy sikerre való tekintettel folytatni fogják az új hagyományt és jövőre is előállnak majd egy hasonló videóval. Nem tesznek ezzel rossz lóra, hiszen a fenti felvételt szűk öt nap leforgása alatt csaknem háromszázezren tekintették meg. 

Young és gyerekei tökéletesek az Intergalactic klipjében (Fotó: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top