Szabadidő

Folytatódik A szolgálólány meséje – íme az előzetes!

Áprilisban folytatódik A szolgálólány meséje című Emmy- és Golden Globe-díjas tévésorozat a második évaddal. A Hulu azt is bejelentette, hogy George Clooney közreműködésével készít sorozatot A 22-es csapdájából.

Április 25-én tekinthetik meg az észak-amerikai nézők A szolgálólány meséje című Emmy- és Golden Globe-díjas tévésorozat következő évadjának nyitóepizódját a Hulun, majd ezt követően szerdánként adnak le egy-egy újabb részt a streamingszolgáltatón.

Elisabeth Moss az Emmy-díjakkal | (MTI/EPA/Nina Prommer)

A második évad 13 részes lesz. A történetben az állapotos Offred (Elisabeth Moss) sorsát követhetik nyomon a nézők, amint a nő megpróbálja biztosítani, hogy gyermekének jobb élete legyen, mint neki.

Remek évet zárt a Hulu

A Hulu lett az első streamingszolgáltató, amelynek sikerült elnyernie egy produkciójával a tévés Oscarként emlegetett Emmy-díjat. A múlt hétvégi Golden Globe-gálán pedig ugyancsak díjazták A szolgálólány meséjét.

A tartalomszolgáltató vasárnap azt is közölte, hogy nála készül idén Joseph Heller A 22-es csapdája című regényének új adaptációja George Clooney közreműködésével. A hatrészes, limitált hosszúságú sorozatban Clooney executive producerként dolgozik, egyúttal ő alakítja majd Cathcart ezredest.

Clooney másképp is szorosabbra fűzte a kapcsolatát a Huluval: a szolgáltatónál ugyanis megnézhető a teljes Vészhelyzet-sorozat, amely a színész pályafutását fellendítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top