Szabadidő

Időjárás: kedden mindenféle csapadékfajta előfordulhat

Változás várható a Kárpát-medence időjárásában, kedd estig vegyes halmazállapotú csapadékra, a Dunántúlon erősödő nappali felmelegedésre számíthatunk.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, délután délnyugaton lehetnek gyengébben felhős körzetek. Kezdetben hószállingózásra számíthatunk, majd kedd hajnaltól egyre többfelé várható csapadék – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország északkeleti harmadán estig döntően havazás, délen, délnyugaton kezdetben ónos eső, majd eső, az átmeneti sávban pedig vegyes halmazállapotú csapadék. Holnap a Dunántúlon helyenként megerősödik a délnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -7 fok között alakul, de a gyengébben felhős, havas körzetekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden az ország északkeleti harmadán -2 és +2, másutt 3 és 8 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top