Valami Amerika 3

Ugye nem lőttek le minden jó poént a Valami Amerika 3 új előzetesében?

Már nincs egy hónap, és végre a mozikba kerül az elmúlt évek legjobb magyar filmjének következő része. A Valami Amerika 3. új előzetese után nem tudjuk biztosan, hogyan bírjuk ki február 15-ig.

Új előzetest kapott Herendi Gábor következő filmje, a Valami Amerika 3. Bár az új trélerből nem derül ki, de a filmben Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is, és az, hogy mindannyian börtönbe kerülnek.

Új előzetes a Valami Amerika 3-hoz

Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa.

Itt a Valami Amerika 3 első előzetese is

A Valami Amerika 3-ban feltűnnek az első két rész meghatározó szereplői, úgymint Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, de új arcokat is láthatunk a vásznon, mint Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy vagy épp Scherer Péter.

A mozik február 15-től játszák majd a Valami Amerika 3-at.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top