Szabadidő

Jön az egész estés Super Mario-film

Egész estés animációs film készül Super Mario kalandjairól, amit a Gru-sorozatot is jegyző amerikai filmstúdió készít majd.

Aki azt várta, hogy élő szereplős film készül majd egyszer Super Mario kalandjaiból, annak várnia kell még, hiszen most csak azt jelentette be a Nintendo, hogy egész estés animációs filmet szentelnek Super Mario kalandjainak.

A mesét a Super Mario videójáték alapján az Illumination Entertainment amerikai filmstúdió készíti, a film poducerei Chris Meledandri, a Gru-sorozatot is készítő kaliforniai produkciós cég alapítója és vezérigazgatója és Mijamoto Sigeru, a Nintendo reprezentatív igazgatója. 

Egész estés animációs film készül Super Mario kalandjairól

Azt még nem tudni, hogy mikor kerül mozikba a film, de az már biztos, hogy a filmet a Universal Pictures fogja forgalmazni világszerte.

„Szeretnénk egy remek filmet csinálni, amely mosolyra fakasztja az embereket világszerte” – mondta Kimisima Tacumi, a Nintendo elnöke a Tokióban tartott sajtótájékoztatón csütörtökön. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top