Szabadidő

A Stranger Things pingvineknek táncoló sztárja, David Harbour elrabolta a szívünket

A világ kedvenc tévés seriffje egyszerűen nem lehet más, mint Hopper seriff a Stranger Things-ből. Az őt alakító színész most fogta magát, és a mémmé vált táncát bemutatta a pingvinekenek. Tényleg!

Hát, ezt a cikket nem tudod elolvasni Stranger Things-spoiler nélkül, szóval, ha még nem láttad, és majd meg akarod nézni, ne olvass tovább! Aki viszont látta, az biztosan emlékszik erre a táncolós jelenetre: ahol David Harbour, vagyis Hopper seriff bemutatja Elnek az új titkos otthonát. Nyilván beleőrültek a rajongó hadak, és az én szívem is olvadt, pedig már addigra is imádtam a karaktert rendesen.

Aztán David Harbour kiírta a Twitterre, megszólítva a Greenpeace-t, hogy mennyi retweet kéne ahhoz, hogy elvigyék olyan helyre, ahol vannak pingvinek, akkor talán még el is táncolná nekik a Hopper-táncot. És aztán persze az internet népe alig öt óra alatt össze is hozta a megfelelő számú tweetet. Ha ez egy Greenpeace-akció, akkor is isteni, mert melyik sorozatrajongó ne szeretné látni Hopper seriffet pingvinek között táncolni… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top