Szabadidő

Kopasz David Harbourral sokkol a Stranger Things új évadának előzetese

A sorozat rajongói örülhetnek: itt a Stranger Things negyedik évadának első ízelítője.

A Stranger Things a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, számtalan nézettségi rekordot megdöntött. A nyolcvanas években játszódó széria népszerűségét jól mutatja, hogy már videójáték is készült belőle, az egyik főbb szerepet játszó David Harbour pedig szintén a sci-fi sorozatnak köszönhetően lépett be a legnagyobb hollywoodi sztárok világába. 

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a Netflix be is rendelte a negyedik évadot a Stranger Thingsből, az első, úgynevezett teaser előzetes azonban csak a mai napon jelent meg. 

Mindössze 50 másodpercről van szó, amely során egy szovjet munkatábort mutat a kamera, a háttérből vészjósló, orosz nyelvű ének hallatszik. A munkások arcát nem látni, ahogy éppen egy vasúti pályát építenek, csupán a legvégén, egyikük veszi le a sapkáját, hogy kiderüljön, a Harbour által alakított Jim Hopper sínylődik szovjet fogságban. 

Ez – anélkül, hogy sok mindent elárulnánk azoknak, akik esetleg még nem nézték végig a sorozatot, de legalábbis annak harmadik évadát – óriási meglepetés, mivel ebből kiderül, hogy a sokak által megkedvelt, jellegzetes táncáról ismert seriff életben van. 

Sajnos, a Netflix egyelőre nem árulta el, hogy mikor érkezik a Stranger Things negyedik évada, ez pedig a mostani előzetesből sem derül ki, így érdemes lesz figyelni a híreket, mert várhatóan pár héten belül biztosan kiderül a dátum. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top