Szabadidő

Tigriscápa harapta meg a 20 éves fiatalt, aki túlélte a csörgőkígyó és medve támadását is

A 20 éves fiatalembert néhány év alatt olyan támadások érték, hogy szülei hálásak azért, hogy fiuk még mindig életben van.

Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a most 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint a fiatalember csütörtökön Kauai szigeténél bodyboardozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. McWilliamsnak sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.

„Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat” – mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban.

A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati részén medvetámadás miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedve. Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.

„Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen” – magyarázta a támadásokat McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult, és megmarta egy csörgőkígyó.

„A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top