Szabadidő

Záporok, zivatarok jönnek a nyárias meleg után

Már hétfő délután is kialakulhatnak záporok, zivatarok, és akár jégeső is lehet. Hidegfront érkezik, kissé lehűl a levegő.

Ez a hét is még nyárias meleggel indult, hétfő délután 24 és 29 fok közé emelkedhet a hőmérséklet. A nap második felében azonban több helyen felhős lesz az ég, és főként északon záporok, zivatarok lehetnek. A zivatarokat akár jégeső, viharos kifutószél is kísérheti – írja az Időkép.

Kedden reggel záporokkal, helyenként zivatarokkal, feltámadó széllel érkezik egy hidegfront. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, de keleten és északkeleten kialakulhatnak záporok, zivatarok. Csökken a hőmérséklet, legfeljebb 20-25 fokra van kilátás.

Szerda hajnalra kiderül az ég, sok lesz a napsütés, csapadékra kevés az esély. Élénk délnyugati széllel ismét melegebb levegő érkezik a térségünkbe. Erősödik a nappali felmelegedés, 23 és 28 fok között várható a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön újabb hidegfront érkezhet napközben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top