Szabadidő

A legfinomabb meglepetés (X)

Nem tudom tudtad-e, hogy a húsvéti tojásvadászat ihlette, de senkinek nem kell hozzá megvárni az ünnepeket. Olyan meglepetés ez, amely minden nap örömet okoz.

 

Rájöttél?

Igen, ez a Kinder Meglepetés. A gyerekek nagyon szeretik, mert minden egyes Kinder Meglepetés igazi kalandot jelent, amely a Kinder Chocolate ízével indul, egy meglepetést rejt és játékkal folytatódik. Ez a titka a vidám világnak, amely nemcsak remek szórakozást ígér, de a gyerekek képzelőerejét is fejleszti.

Mit szeretnek a gyerekek?

Csokit enni, újdonságot felfedezni, játszani. Ebben a csokiban mindez megvan. Az én gyerekeim számára ez az igazi jutalom. Olyan izgalommal bontják ki minden alkalommal, hogy öröm nézni. Imádják gyűjteni a figurákat, és összerakosgatni a játékokat.
Korábban az alapjátékok több darabból álltak és a fősorozatok játékait kézzel festették. Évente ma is 100 különböző játékot készítenek, mindig törekedve a legjobb minőségre.

A játékok ma sem okoznak csalódást egy gyereknek sem. Minden darabjuk odafigyeléssel készül, és mindig olyan sorozat készül belőlük, amire a kicsik éppen vágynak. A kedvenc rajzfilmek figurái és az izgalmas összerakós játékok is ott lapulnak valamelyik Kinder Meglepetésben.

Kinder tojás vagy Kinder Meglepetés?

A hivatalos név a Kinder Meglepetés, de a gyerekek csak Kinder tojásnak hívják, hiszen a csoki réteg tojás formájú, amelynek a belsejében egy általában sárga, műanyag kapszula rejti a meglepetés játékot.

A Kinder Meglepetést 1974 óta gyártja a Ferrero, és régen a kapszulák két részre szedhetőek voltak, de az újabb meglepetéseket már nyitható kis kapszulák rejtik.

A csoki íze azonban nem változott. Szerencsére, mert a gyerekek így szeretik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top