Szabadidő

Ez a kutya három napja bámul egy kék falat, és senki nem tudja, miért

Az internet értetlenül áll előtte

Az argentin General Roca város nem nagyon szokott a világhírekbe kerülni, most ezen változtatott egy barátságos labrador, aki immár harmadik napja bámulja egy buszmegálló kékre festett hátsó falát.

Az interneten elterjedt videót eddig több mint egy millióan látták, és valóban az látható rajta, ahogy az egyébként nyugodt és kedves kutya a buszmegálló falát szuggerálja. Az internet népe által Chichónak keresztelt eb úgy nézi a falat, mintha olyasvalamit vagy -valakit látna, amit vagy akit senki más.

Egy állatorvos is megvizsgálta, és kizárta, hogy a kutya vak lenne, és az sem logikus, hogy valakit vár – hiszen akkor miért a falat nézi? További ötlet volt még, hogy a kutyusnak Alzheimer-kórja van, vagy hogy szellemeket lát.

Közben előkerült „Chicho” gazdája, Christian Aedo, aki elmondta, hogy a kutyát valójában Indiónak hívják, de a viselkedésére ő sem tudott választ adni.

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top