Szabadidő

Csütörtökön kezdőik a 89. Ünnepi Könyvhét

Csütörtökön indul az idei Ünnepi Könyvhét, amely a 89. lesz a sorban. Nemcsak Budapesten, hanem több vidéki városban, sőt a határon túl is várják programok a könyvrajongókat.

Idén is megrendezik a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepét, az Ünnepi Könyvhetet. A 89. alkalommal megtartott, könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, dedikálásokkal, zenés programokkal tarkított rendezvény fővárosi nyitóestje június 7-én, csütörtökön, 16.00-kor lesz a Vörösmarty téren, a vidéki megnyitónak idén Szekszárd ad otthont.

Érdeklődők a 88. Ünnepi Könyvhéten – MTI Fotó: Mohai Balázs

2018. június 7–11. között közel 200 kiállítóval ismerkedhetnek meg az olvasás szerelmesei nemcsak a Vörösmarty téren, hanem a főváros más pontjain, valamint több vidéki városban és a határon túl, Kolozsvárott is.

A könyvkiadók ebből az alkalomra legalább 300 új kötet megjelenését időzítették, amelyekről a dedikálások időpontjaival együtt az Ünnepi Könyvhét honlapján tájékozódhatnak az olvasók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top