Szabadidő

Helyi látványosságot csinálna a medvéből egy sándorfalvi képviselő

Nem akarja elengedni az országjáró medvét Sándorfalváról az egyik önkormányzati képviselő, szerinte örökbe kellene fogadni és bezárni.

Turistalátványosságot csinálna egy sándorfalvi honatya a hétvégén elfogott, országjáró medvéből, legalábbis ez hámozható ki a Csongrád megyei falu egyik képviselőjének nyilatkozatából.

Dudás Zoltán szerint nem véletlen, hogy pont Sándorfalván unta meg a kalandozást az egész országot átszelő medve.

„Teljes meggyőződésem, hogy szinte háziasított, ifjú példány, aki most a legnagyobb kétségbeesésben azon töri a buksiját, vajon miért is kellett csalódnia az emberekben. Nem kellene, hogy sorsáról gazdasági megfontolások mentén döntsenek, ezért szeretném, ha városunk a jogi lehetőségek tisztázása mellett örökbe fogadná ezt az állatot” – írja Facebook-posztjában Dudás Zoltán, aki szerint a mackónak a Szegedi Vadasparkban is jó helye lenne.

Az országot átszelő medvét pénteken altatták el kábítólövedékkel Sándorfalva határában, a legutolsó hírek szerint sorsáról egy bizottság dönt majd, állatorvos vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top