Szabadidő

Titkos naplót vezetett szexkalandjairól a légiutas-kísérő, óriási botrány lett belőle

Öt évre eltiltották a repüléstől azt a férfit, aki nyilvánosságra hozta légiutas-kísérőként dolgozó felesége titkos szexnaplóját, amelyben leírta, mikor és kivel csalta meg a férjét utazásai közben.

Négy éven át vezette számítógépén titkos szexnaplóját egy stewardess arról, mikor és hol szexelt utazásai alatt. A négygyermekes anya a KLM/Air France légitársaság tulajdonában lévő fapados, a Transavia munkatársa volt, férje viszont felfedezte a naplót, amelyben a nő részletekbe menően ír arról, amikor kollégáival szexelt a repülőgépeken, a pihenőszobákban vagy épp a szállodákban.

Forrás: pixabay

A dühös férj a napló bizonyos tartalmait megosztotta a médiával, ami nem tűnt a legjobb ötletnek, mert nemcsak a legénység férfi tagjaival került konfrontációba, de 2015-ben öt évre kitiltotta őt járatairól a légitársaság is, akárcsak az egyik pilótát, aki verekedésbe keveredett a megcsalt férfival.

A napló részleteinek nyilvánosságra hozatala után a férfit a felesége perelte be a bíróságon, hogy ne hozhassa teljes terjedelmében nyilvánosságra a napló tartalmát. A nőt a perben a légitársaság is támogatta, mert érzékeny, személyes adatok is voltak a jegyzetekben, amelyek ronthatták volna munkatársai jó hírét.Az ügyben végül sikerült peren kívül megegyezni.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top