Szabadidő

2018-ban ezeket a történeteket szerettétek a legjobban a Facebookon

A legek listájára felfért egy véleménycikk a császármetszésről, a mentősök karácsonyi videója és Kalán néni magyar hangja is.

Őszintén megvallom, imádom az év utolsó néhány hetét. És nemcsak azért, mert ilyenkor minden egy picit lelassul, és mert az emberek oldottabbak és kedvesebbek egymással, hanem azért is, mert ilyenkor végre teljesen legálisan nosztalgiázhatok. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik ugyanis, hogy év végén visszanézem az elmúlt hónapok történéseit, és felidézem azokat a pillanatokat, amik úgy igazán megdobogtatták a szívemet.

Még mielőtt megmutatnám nektek, idén mi volt az az öt történet, ami az NLCafé Facebook-oldalán a legtöbb lájkot gyűjtötte be tőletek, elárulom, melyik volt az én kedvenc történetem idén. Meg kell hagyni, a választás nem volt éppen egyszerű, a végén valahogy mégis utcahosszal nyert Vertigo, a terápiás miniló, aki a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit tölti fel energiával, és tanítja mozogni a mozgássérülteket. Az egyik munkanapjára mi is elkísértük a négylábú terapeutát, az élményeinkről pedig itt írtunk nektek.

És akkor a rövid kitérő után íme a ti öt kedvenc történetetek:

  • Az évet és ezzel a legtöbb lájkot egy őszinte véleménycikkünk kapta tőletek, amiben a császármetszésről írtunk:
  • Teljesen megérdemelten állhatott a képzeletbeli dobogó második fokára a mentősök zseniális karácsonyi videója:
  • A harmadik helyezést Kalán néni magyar hangja, Tolnay Klári és a róla szóló cikkünk csípte meg. Teljesen megérdemelten:
  • Sokan szerettétek idén annak a magyar apukának a kezdeményezését, aki elhatározta, nem hagyja, hogy az anyukák a földön aludjanak beteg gyerekük mellett a kórházakban, és tábori ágyakat szerez nekik:
  • A végére pedig befért még egy igazán könnyfakasztó karácsonyi történet is, amihez garantáltan kelleni fog a zsebkendő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top