Szabadidő

Ezeken a Facebook-posztokon vitatkoztatok idén a legtöbbet

A legtöbb kommentet kapott posztjaink listájára egy férfiaknak szánt magassarkú, a Momo nevű horrorlény és az unokáikkal nem foglalkozó nagyszülők is befértek.

„Nagyon meghatározó a piacon, mi készült nők és mi férfiak számára, a valóság azonban az, hogy ez a definíció, ami egy nemek szerinti definíció, elavult” – mondta a férfiaknak szánt magassarkút piacra dobó tervező, Francesco Russo, aki egyébként abban is biztos, hogy így halad előre a világ. Ha lemaradtál az úttörő tervezésről, itt megnézheted még egyszer.

A második legtöbb kommentet begyűjtött poszt idén egy halálos kihívásról és a főszereplőjéről, Momóról, a horrorlényről szólt. Ahogy arról itt írtunk bővebben, az öngyilkos netes kihívás idén nyáron kezdett futótűzként terjedni a neten: Momo, az ijesztően torz arcú, horrorisztikus figura a Whatsappon és a Facebookon szedte áldozatait azzal, hogy rávette őket, hajtsanak végre különböző feladatokat.

Sokan hozzászóltatok Hódos Hajni kolléganőnk véleménycikkéhez, amelyben olyan nagymamákról írt, akik nem annyira kérnek az unokáikból. Ha lemaradtatok a cikkről, itt még egyszer elolvashatjátok:

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a következő poszt nemcsak az NLCafé olvasóiból, de az egész világból komoly indulatokat váltott ki. A történet főszereplője egy fiatal nő, aki az interneten büszkélkedett el azzal, hogy egy afrikai szafari alkalmával sikerült kilőnie egy fekete zsiráfot.

És 2018 volt az az év, amikor az X-Faktor tehetségkutató versenyt az USNK nyerte meg. Erről is sokatoknak volt véleménye, amit meg is osztottatok velünk. Ha lemaradtatok, a kommentcunamit itt nézhetitek meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top