Szabadidő

Újabb világsztárokkal erősít a 2019-es Sziget

Harminc új fellépővel bővült a Sziget 2019 fellépőinek listája. Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake és a Years&Years is itt lesz. Március 7-ig kedvezményesen veheted meg a jegyed.

Harminc új fellépőt jelentettek be a Sziget 2019 szervezői. Először érkezik Magyarországra a többszörös platinalemezes amerikai rapper, Post Malone, aki vasárnap, a Grammy-díjátadón a Red Hot Chili Peppers-szel együtt lépett színpadra. Itt lesz a Franz Ferdinand és a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is.

Fotó: MTI Fotó / Sóki Tamás

Jön a koncertjein gyakorta cicit villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó zenét játszó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain, az ausztrál énekes-szerző multi-instrumentalista Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, a Razorlight és a Ryan Lott és társai által alapított Son Lux is.

CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin és a most bejelentett nevek között szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer, az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke, Masego, a trappes alapot soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje a Protoje & The Indiggnation, a clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó Roosevelt, a Holland DJ-páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, az angol DJ, Sigala, a trap-fenoménként elhíresült Hucci, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear, valamint a Valeras nevű rockzenekar is.

A Szigeten rajtuk kívül olyan szupersztárok is fellépnek majd, mint Ed Sheeran, a Foo Fighters, a Florence + The Machine és a Twenty One Pilots.

Március 7-ig kedvezményesen vehetsz jegyet. További információkat itt találsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top