nlc.hu
Szabadidő

A Sziget főszervezője szerint idén is elmaradhat a legnagyobb magyar fesztivál

Nagy az esélye, hogy idén is elmarad a Sziget fesztivál

A fesztivál főszervezője szerint hiányzik a pontos szabályozás, ami lehetővé tenné az idei Sziget biztonságos megrendezését.

Kádár Tamás, a Sziget fesztivál főszervezője valószínűnek nevezte, hogy a járvány miatt idén is elmarad a legnagyobb hazai fesztivál- írja a 24.hu. A lap értesülései szerint Kádár egy, a fővárosi turizmus újraindításáról rendezett beszélgetésen azt mondta, a nyár végén és ősszel a fővárosban és az ország más településein is szervezhetnek majd kisebb léptékű, inkább a magyar közönségnek szánt fesztiválokat.

A Sziget fesztivál főszervezője szerint hiányzik az egyértelmű és pontos szabályozás, ami elengedhetetlen lenne a nagyobb fesztiválok tervezéséhez. 

Az idei Sziget fesztivál is megy a levesbe

Ez a Sziget-szelfi még 2019-ben készült, a következőre valószínűleg jövő nyárig várni kell (Fotó: Getty Images)

A Budapest Brand által rendezett beszélgetésen felszólalt Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke is, aki szerint Budapesten ősszel kezdhet rendesen beindulni a turizmus, de valószínűleg 2022 tavaszáig kell várni, hogy teljesen helyreálljon az idegenforgalmi helyzet – ez sokban attól is függ, hogy az Európai Unió mikortól engedélyezi az EU-n kívüli országokból érkező turisták beutazását. 

További híreink a koronavírus-járvány témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top