Szabadidő

Sírva fakadt a kisfiú, amikor kutyát kapott ajándékba – videó

A kutyus nem csak hűséges társa lesz az autista gyereknek, hanem segít leküzdeni a szorongását is.

Egy 6 éves kisfiú nem bírt a könnyeivel, amikor meglátta, hogy teljesült az álma, és kapott egy kiskutyát. A kaliforniai San Joséban élő Eli Apolinar már régóta mondogatta a szüleinek, hogy szeretne egy kutyust.

A szülők végül meglepték a gyereket egy nyolchetes kölyökkutyával. Az édesapa videóra vette a megható pillanatot, amikor Eli megtudja, hogy milyen ajándékot kap.

Amikor az autista kisfiú besétál a szobájába, hitetlenkedve kuncog a kutya láttán. Még meg is kérdezi: „Micsoda? Kapok tőletek egy kutyát?” Aztán ahogy lenéz a kutyára, sírva fakad, majd odamegy az édesapjához, hogy megölelje.

A Ziggy nevű kutya megpróbálja megnyugtatni újdonsült tulajdonosát, csóválja a farkát, és finoman a lábára teszi a mancsát.

A kutya nemcsak hűséges társa lesz Elinek, a szülők szerint sokat segít majd abban, hogy fiuk könnyebben barátkozzon új emberekkel, és leküzdje a szorongását. A fiú édesanyja azt mondta, még csak egy hete van velük a kutyus, de máris nagy pozitív lökést adott a családnak.

(Daily Mail)

(Nyitókép: YouTube/Caters Clips)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top