Szabadidő

A zsenik látják mind a 6 arcot a képen – te látod őket?

Mennyire figyelsz oda a részletekre?

Ez a röpke kis személyiségteszt megmutatja, mennyire figyelünk oda a részletekre. A Bouvet Caféblog szerzője elsőre négy arcot vett észre, így nála is van még min javítani. Ennek kapcsán le is ír egy tanulságos történetet:

„Körülbelül két éve egy nagyszabású, céges rendezvényen vettem részt. Vagy négyszáz, számomra ismeretlen kollégával zsúfolódtunk össze egy konferenciateremben. Az előadó megkért minket, álljunk fel, és mutatkozzunk be négy olyan embernek, akiket korábban még nem ismertünk, aztán csücsüljünk vissza a helyünkre. Nagy morajlás kezdődött a teremben, mindenki kezet rázott valakivel, elmondta a nevét, majd leültünk. Ekkor az előadó feltette a nagy kérdést: megjegyeztük a neveket, amiket mondtak nekünk? Hisz csupán négy név, nem nagy kunszt.” 

A poszt írója csak egy névre emlékezett a négyből. Erről mindennapi figyelmetlenségeink jutottak eszébe, és ez a kép. Te hány arcra leszel figyelmes rajta?

Forrás: Bouvet Caféblog

Forrás: Bouvet Caféblog

A megfejtés az eredeti posztban olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top