Szabadidő

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Tíz új szuperhősfilmet kapunk a következő két évben.

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén. A popkultúra rajongóinak legnagyobb éves találkozóján az egyik legnagyobb meglepetést az a bejelentés okozta, hogy az Oscar-díjas Mahershala Ali játssza majd a vámpírvadász Pengét. Ezt a szerepet korábban Wesley Snipes alakította.

Natalie Portman megerősítette, hogy a negyedik Thor-filmben is szerepelni fog. A Thor: Love and Thunder című produkcióban ismét Jane Fostert játssza, de ezúttal vele lesz Thor pörölyének ereje is. A 2021. november 5-én debütáló filmet Taika Watiti rendezi, Thor szerepében Chris Hemsworth látható.

Natalie Portman lesz a női Thor  – Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Az új Marvel-filmek között számoltak be a The Eternals című produkcióról, amelyben Angelina Jolie és Salma Hayek is szerepel. A Chloé Zhao rendezésében születő film olyan embernek látszó, halhatatlan lényekről szól, akiknek különleges képességeik vannak. A produkciót a tervek szerint 2020 novemberétől láthatja majd a közönség a mozikban.

Az első ázsiai amerikai szuperhősfilm, a Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings is elkészül a Marvelnél. A főszereplő kungfumestert, Shang-Chit a kanadai színész, Simu Liu alakítja, és a szereposztásban Awkwafina, a Kőgazdag ázsiaiak sztárja is feltűnik. A 2021 februárjában a mozikba kerülő filmet Destin Daniel Cretton rendezi. Shang-Chi apja kínai, anyja amerikai, a hős csaknem ötven éve jelent meg először a Marvel-képregényekben.

A Marvel a Fekete özvegy című produkcióról is tájékoztatta a rajongókat. A szuperhősfilmet, amelyben Scarlett Johansson játssza Natasha Romanoffot, már egy hónapja forgatják, számos jelenetét Budapesten vettek fel.

Megerősítették, hogy készül a Fekete Párduc 2., A galaxis őrzői 3.,a Marvel kapitány 2.,és a Fantasztikus négyes is folytatódik.

A Doctor Strange folytatását, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness című epizódot pedig Scott Derrickson rendezésében, Benedict Cumberbatch főszereplésével 2021 májusától nézheti meg a közönség a mozikban.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top