Szabadidő

Videójátékozás közben a háta mögé hajította macskáját – rázúdult a népharag

A fiatal lány nem teszi ki az ablakba azt, amit a netezőktől kap meggondolatlan tettéért.

Az Alinity felhasználónévvel játszó fiatal lány épp egy játékát közvetítette követőinek a Twitch elnevezésű oldalon, mikor cicája váratlanul az ölébe ugrott. A bársonytalpú minden bizonnyal megzavarhatta őt a koncentrációban, mert Alinity – mindenkit meglepve – hirtelen mozdulattal felkapta az állatot, és a háta mögé hajította.

Mondanunk se kell, az esetről készült felvételek szinte azonnal terjedni kezdtek a különféle közösségi oldalakon, míg néhány óra múlva Alinitynek már azt kellett magyaráznia követőinek, miért bánt úgy kedvencével, ahogy. Ez ráadásul nem is ment annyira jól neki: sikerült ugyanis azzal magyaráznia a bizonyítványát, hogy azt hitte, olyan gyorsan megszabadult a cicától, hogy az senkinek sem tűnt fel.

Ez persze csak olaj volt a tűzre. Nem csoda, hogy néhány óra múlva már többen követelték a Twitchtől, hogy tiltsa ki felületeiről az állatkínzó lányt, akivel állítólag nem is először fordult elő, hogy csúnyán bánt kedvencével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top