Szabadidő

A Pókember sztárjával forgathat Koltai Lajos

Az Mephisto című Oscar-díjas film operatőre egy kivégzés történetéről forgat következő filmjében, a tervek szerint Andrew Garfielddel és a Hatalmas kis hazugságokból is ismert Laura Dernnel.

A Maléna című filmért Oscar-díjra jelölt operatőr most ismét rendezői feladatra, ezen belül is újabb nagy, nemzetközi filmes projektre vállalkozik – írja a Bors. Koltai Lajos a tervek szerint egyelőre a Last Execution (Utolsó kivégzés) munkacímen futó forgatókönyv megvalósításán dolgozik.

A megrázó történet 1958-ban fog játszódni, és arról a komoly mentális problémákkal küzdő nőről fog szólni, akit utolsóként végeztek ki gázkamrában az Egyesült Államokban. A film másik szála a nő fiának sorsát követi, aki beleszeret anyja ápolónőjébe, ám ezt nem bírja elviselni, ezért felbérel két bérgyilkost, hogy öljék meg a terhes nőt.

Koltai Lajos elmondta, az anya szerepét reményei szerint a kétszer is Oscar-díjra jelölt Laura Dern fogja alakítani, míg a fiú karaktere iránt jelenleg leginkább Martin Scorsese Némaságának Rodrigues atyája, egyben a Csodálatos pókember filmek sztárja, Andrew Garfield érdeklődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top