Sztárok

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Idén nem jár túl jól az, aki szingli hollywoodi férfisztárokra vadászik. A legkapósabb halakat már mind kifogták, de mi lelkesen összegyűjtöttük azt a néhány nevet, akik ilyen vagy olyan okból épp egyedül vannak. Sietni kell, mert jó eséllyel már nem lesznek sokáig magányosak.

Leonardo DiCaprio

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Ha mostanában figyelte valaki a fontosabb díjátadókat, az láthatta, hogy Leonardo DiCapriót általában a szülei kísérték el az eseményekre, a helyszínen pedig régi cimborájával, Kate Winslettel jópofizott, de kettejükről régóta tudni lehet, hogy csak barátok, semmi több. Az Oscar-díj idei nagy esélyese ugyanis nemrégiben szakított kedvesével, Kelly Rohrbach szupermodell/színésznővel, és úgy tűnik, a díjátadókra járás közben még nem nagyon nyílt alkalma ismerkedni, mert jelenleg szingli. Alig várjuk, hogy ki lesz a következő hosszú combú szőkeség a Victoria’s Secret katalógusából, aki elcsavarja a Titanic hősszerelmesének fejét.

Colin Farrell

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

A kétezres évek rosszfiúja igazából négy éven át minden ilyen listára kényelmesen felfért volna, ugyanis azóta tartja magát az egyedülálló életmódhoz. Bő egy évtizeddel ezelőtt még ő volt a flörtkirály, még Britney Spearsszel is volt egy kis kalandja, ám azóta Farrell felhagyott az alkohollal, és inkább a jógát választotta helyette, valamint két fia nevelését. Tavaly nyáron Farrell körbeturnézta a sajtót a hírrel, hogy már négy éve egyedülálló, és azóta egy randija sem volt, mert a gyerekei és a karrierje fontosabbak ennél. Hivatalosan ez az állapot azóta sem változott, de az tény, hogy január végén Kaliforniában lefényképezték a színészt egy barna hajú nő társaságában, akinek a kezét fogta. Farrell azóta sem jelentette be, hogy a szíve foglalt lenne, szóval talán még van ok a reménykedésre.

Andrew Garfield

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Andrew Garfieldra mostanság rájár a rúd. Nem elég, hogy Pókemberként leváltották, az Emma Stone-nal folytatott übercuki, sok éves kapcsolatuk is véget ért, pedig egyszer-kétszer már sikerült kibékülniük. A pletykák szerint a kapcsolat megromlását Garfield egy éjszakás kalandja okozta, amit a színésznő nem tudott megbocsátani, de ezt persze nem tudhatjuk biztosan. Az biztos, hogy mostanság kevés jó hírt kaptunk róla, de talán a jó szerepek kárpótolják az elmúlt időszak nehézségeiért.

Jake Gyllenhaal

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Ha van színész, akinek még alaposan kijárna egy Oscar Leonardo DiCaprio mellett, az egyértelműen Jake Gyllenhaal, aki káprázatos alakítások sorát tudja maga mögött mindenféle elismerés nélkül. Most azonban nemcsak ebben partnere DiCapriónak, hanem abban is, hogy jelenleg ő is a szinglipiacon található. Tavaly tavasszal nyilatkozta erről, hogy ő nem szeret egyedül lenni, kifejezetten igényli a szerelmet, de most így alakult. Azóta próbálták már összehozni Charlize Theronnal és Rachel McAdamsszel is, de ha egy jóképű szingli sztárt lefotóznak egy ismert nő társaságában, mindig ez történik. Mindenesetre ahhoz képest, hogy Gyllenhaalnak régebben félévente más hollywoodi sztár volt a barátnője, mostanság egészen visszafogottnak tűnik.

James Franco

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Ha van hollywoodi sztár, akinek a szerelmi életén szinte lehetetlen kiigazodni, akkor az James Franco. A színész öccse, Dave épp az esküvőjére készül, de úgy tűnik, ő még elég távol áll ettől. Időnként felröppen egy hír, amiben összehozzák az énekesnő Lana Del Reyjel (akit Franco a múzsájának nevezett), netán Emma Watsonnal (akivel az Itt a végében szerepelt együtt), sőt még a saját asszisztensével is, de sehol egy kézfogás, egy csók, egy közös vörös szőnyeg vagy bármi, ami igazi kiindulópontul szolgálhatna. Maradjunk annyiban, hogy Franco jelenleg ott van a szabad pasik piacán. Legfeljebb tévedünk. Na, bumm!

Chris Evans

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Nehéz elhinni, pedig igaz: maga Amerika Kapitány, azaz Chris Evans is egyedülálló. Ezt még tavaly ősszel nyilatkozta le, miközben az első rendezését népszerűsítette, és úgy fest, hogy azóta sem történt érdemi fejlemény. Január második felében együtt látták Jennifer Lawrence-szel, de őt mostanság mindenkivel megpróbálják összehozni, aki ellenkező nemű, és harminc másodpercnél többet tölt a társaságában, ezért ebből ne vonjunk le nagy következtetéseket. Amerika Kapitánynak különben is a világot kell megvédenie, a magánélet ekkora felelősség mellett nem rúghat labdába.

Ben Affleck

Ők most a legkapósabb agglegények Hollywoodban

Tavaly nyáron alig akartuk elhinni, amikor Ben Affleck és Jennifer Garner házassága véget ért egy túl lelkes dadus közreműködésével, de azóta a dadus is kikerült a képből – valószínűleg Affleck nem díjazta, hogy örömmel tálalt ki a történtekről a médiának –, így a sztár egyedül maradt. Bár Affleckről azóta is jelentek meg képek, amint egy társaságban látható gyermekei anyjával, de ettől még ők ketten egyáltalán nincsenek együtt, pusztán csak sikerült úgy rendezni a válást, hogy a viszonyuk baráti maradt. A sztár jelenleg a munkájába temetkezik, és van is neki belőle bőven.

 Olvasnál még egyedülálló sztárokról és a szinglilét örömeiről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top