Szabadidő

Elharapózott a nyílt színi szex a Rudasban, drasztikus döntést hozott a fürdő

Vége a férfinapnak a gyógyfürdőben.

Háborog a Rudas fürdő férfi törzsvendégeinek egy része, péntekenként mostantól ugyanis csak 12:45-ig tart a kötényes – praktikusan meztelen – férfinap a törökfürdőben. Utána már kötelező a fürdőruha, és koedukált a rendszer. A törzsvendégek közül néhányan egy Facebook-csoportot is létrehoztak a témában, egyiküket annyira felháborította a változtatás, hogy a témában készített egy matricát is, amely a petícióra hívja fel a figyelmet – írja a 444.

Fotó: illusztráció, MTI Fotó: Földi Imre

A fürdő a zabolátlan szexszel és a többi vendéggel magyarázza a lépést. A Rudas azzal indokolja a változtatást, hogy csökkennek a turistáktól várható bevételek, mivel a férfi vendégek egy része a fegyelmezés ellenére rendszeresen mások előtt szexelt: „Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyílt színi szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top