Szabadidő

Ejtőernyővel ugrott ki a 18. emeletről

Ilyen őrült mutatványt is ritkán lát az ember, amit valószínűleg több videojáték ihletett: egy londoni toronyház 18. emeletéről vetette ki magát egy férfi, majd ejtőernyőt bontott.

Az elmúlt napokban több felvétel is napvilágot látott a neten, melyeken az látható, ahogy egy férfi, minden valószínűség szerint valahol Londonban kiveti magát egy magas toronyház egyik felsőbb emeletéből.

A férfi mintegy öt emeletet zuhan a szabadesés állapotában, a szemtanúk nem kis rémületére, majd egyszer csak kinyitja az ejtőernyőjét, és szerencsére sértetlenül ér földet az úttesten.

Azóta sem derült ki, hogy pontosan ki volt az, aki megpróbálkozott a hajmeresztő mutatvánnyal, amihez jó eséllyel a GTA nevű videójáték adta az inspirációt – ezt több kommentelő is megjegyezte: „Atyaég, ez a GTA a valóságban.” Persze voltak, akik poénra vették, és azon viccelődtek, hogy a városi kamikaze ejtőernyős valahová biztosan nagyon sietett. Mások a nem mindennapi képsorok láttán egyszerűen csak halálra rémültek.

Semmiképp ne próbáljuk ki otthon, mert az ejtőernyőzés ebben a formában, lakott területen tökéletesen életveszélyes – figyelmeztet az esetről eredetileg beszámoló Ladbible. 

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top