Szabadidő

Levélben rúgták ki az Oscar-díjas magyar film egyik főszereplőjét

Egy reggeli műsor számolt be a bizarr esetről, amelyben egy adag halolaj és egy e-mail áll a középpontban.

Két éve mi is beszámoltunk Deák Kristóf filmjének, a Mindenki című alkotásnak a sikeréről, amelyet a legjobb rövidfilmnek járó szobrocskával tüntettek ki. A film két főszereplője Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka voltak. Dorottyával kapcsolatban ma reggel írta meg a Blikk, hogy különös fordulat állt be közte és edzője között, mivel az élsportolóként is ismert fiatal színész műugróként is igen szép eredményeket ért el, például két héttel ezelőtt egy arany-, és két bronzérmet gyűjtött be az országos bajnokságon. 

Hais Dorottyának ezzel véget ért a műugró karrierje, mostantól a filmezésre koncentrál (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Hais Dorottya ezután ugyancsak meglepődött, amikor levelet kapott az edzőjétől – aki egyben a műugrók szövetségének szakmai vezetője is –, hogy nem kívánja tovább folytatni a közös munkát. A sportoló és szülei is alaposan meglepődtek a dolgon, főleg, hogy az edző a szülői bizalom hiányát nevezte meg indokként. 

A lap értesülései szerint az ellentét hátterében egy táplálékkiegészítő áll, Hais Dorottya edzője ugyanis immunerősítő halolajat adott a sportolónak. A családnak azonban volt már otthon ilyen készítménye, ezért visszaküldték az edzőnek. Ennek a következménye lett az említett levél. 

A sportolót megviselte a dolog, mint mondta, „nagyon rosszul esett, hogy az edző a  döntését nem élő szóban” közölte és most már úgy látja, nincs esély a helyzet rendezésére. Emiatt az élsporttól is visszavonul, mivel szerinte egy új edzővel 2-3 évre is szükség lehet az összeszokáshoz. Hais Dorottya pedig a továbbiakban inkább a tanulással és a színészettel szeretne foglalkozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top