Sztárok

Hais Dorottya sokat változott – így néz ki az Oscar-díjas Mindenki sztárja

Hais Dorka legközelebb a Mosolyka – Majd helyett MOST című filmben szerepel.

Hais Dorottya már a Mindenki című, Oscar-díjas rövidfilm előtt is kacérkodott a színészkedéssel, ez jelentette azonban számára az átütő sikert. Megjárta Amerikát, híres lett, és nagy volt körülötte az érdeklődés. Ez azóta egy kicsit csappant, de most is megismerik az utcán, és így is sok lehetőséget kap.

„Főleg abban az időszakban volt érezhető, rengeteg interjút adtam, bármi történt velem, egyből hívtak, kerestek az újságírók. Fura volt, hogy annyi embert érdekelt, mi van velem, addig leginkább csak a családtagjaim hívtak fel ilyen dolgok miatt. Sok rendezvényre hívtak, influenszer lettem. Eleinte nem éreztem annyira komfortosan magam, de aztán beleszoktam, és megszerettem ezt a világot. Most már nincs akkora hype körülöttem, mint a Mindenki évében, de azért még mindig emlékeznek rám” – mesélte az nlc.-nek Hais Dorka, akivel a MosolykaMajd helyett MOST című film bemutatóján találkoztunk.

Hais Dorottya a Mosolyka – Majd helyett MOST sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Dorka továbbra is sok helyen szerepel, emellett a sport is fontos az életében, a prioritás viszont jelenleg az iskola. „Most a gimnázium az első, egy elég erős iskolába járok és sajnos nem annyira engedik a sportot és hiányzásokat. Ugyanennyire szeretem a műugrást és a színészkedést is, és ha van megkeresés, akkor szívesen forgatok, szerencsére most ezek nyárra estek.”

Dorka azt is elárulta, hogy jól viseli a hype-ot, ami körülötte van, sőt imádja ezt a helyzetet. A húga viszont kicsit másképp fogja fel. „A Mindenki előtt is voltak forgatásaim, csak nem volt ekkora a felhajtás. Anyukám tudta, hogy ez lesz, felkészített rá, összedolgoznak a menedzseremmel, szóval jól viselte. A húgom egyébként is visszafogottabb, nem szereti a felhajtást, nem szeret a középpontban lenni, én pedig pont a másik véglet vagyok, imádom a felhajtást. Nagyon örültem, hogy Mosolykával dolgozhattunk, főleg együtt, amire még nem volt példa. Érdekes volt az egész munkafolyamat, nagyon várom a reakciókat.”

A Mosolyka – Majd helyett MOST stábja (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top