Szabadidő

Zseniális módon buktatta le a professzor puskázó diákjait

Ördögi tervét már egy hónappal a vizsga előtt kidolgozta.

Elege lett a vizsgákon csaló diákjaiból egy egyetemi tanárnak. Az oktatót az dühítette fel különösen, hogy a tanulók azt hitték, nem ismerheti a módszereiket, mert annyival idősebb náluk, írta meg a 24.hu a Mirror híre alapján. A professzor ördögi tervet eszelt ki egy hónappal a vizsga előtt. 

Képünk illusztráció (Fotó: Freepik)

A feladatlapon volt egy kérdés, amelyik látszólag alig kapcsolódott a vizsga témájához. A feladat első részét könnyű volt megoldani, a másodikat azonban lehetetlennek tűnt. Mivel a szóban forgó feladat mindössze öt pontot ért a maximálisan szerezhető százból, a legtöbben üresen hagyták a második részt.

Voltak azonban, akik mindenképp meg akarták válaszolni, ők a telefonjukon, pontosabban a legnépszerűbb puskázó fórumon, a Cheggen keresték a megoldást, és meg is találták. A kérdést persze a leleményes professzor írta a fórumra álnéven – így tudta meg, kik azok a hallgatók, akik a netről puskáznak. 

Kilencvenkilenc diákból tizennégyen buktak le, ők az egész tesztre nulla pontot kaptak A nevük ráadásul elterjedt az egész egyetemen, mint olyanoké, akik hajlamosak a csalásra, írta meg a portál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top