Szabadidő

Mi lett velük? Így néznek ki most a világ egyik legromantikusabb filmjének főszereplői

Rachel McAdams és Ryan Gosling karrierjének meghatározó pontja volt a Szerelmünk lapjai című romantikus film.

„Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket, és békét teremt az elménkben. Te ezt tetted velem, és remélem, én is ezt tettem veled” – ismerős lehet ez a kicsit csöpögős idézet azoknak, akik látták a Szerelmünk lapjai című romantikus filmet, mely Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült. A történetben Gena Rowlands és James Garner egy párt alakítanak, akik egy idősek otthonában élnek. A férfi felidézi azt az időt, amikor egymásba szerettek feleségével. Fiatalkori, a szerelemtől néha meggondolatlan és felelőtlen énjüket a huszonéves Rachel McAdams és Ryan Gosling alakítja. Mindkét kanadai színész karrierjében mérföldkőnek tekinthető a produkció, amely legalább annyira kedvelt, mint a Love Story, ezért szokás a világ egyik legjobb romantikus filmjének nevezni.

Fotó: New Line Cinema

A filmnek köszönhetően sokan estek „szerelembe” Goslinggal és McAdamsszel, akik között az elején egyáltalán nem volt meg a kémia, de a jelenetek olyan jól sikerültek köztük, hogy egy rövid ideig jártak is. 

A Szerelmünk lapjai bemutatója óta eltelt 15 év, mindkét színész boldog párkapcsolatban él, gyerekeik vannak, és sokat változtak. Rachel McAdams karrierje a Tökös csajjal indult 2002-ben, majd 2004-ben jött a romantikus film, melynek köszönhetően felfigyeltek rá. Szerepet kapott az Őrült, dilis, szerelemben, a Sherlock Holmesban és A kis hercegben is. Élettársával, Jamie Lindennel egy közös gyereket nevelnek. A 41 éves színésznőn egyáltalán nem látszanak a munkával töltött hosszú évek.

Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Ryan Gosling is szép karriert futott be a Szerelmünk lapjait követően, és már nem csak romantikus hősöket formál meg. Szerepelt A hatalom árnyékában, a Gengszterosztagban és a Szárnyas fejvadász folytatásában is. Többször jelölték őt Golden Globe-díjra, amit végül 2017-ben kapott meg a Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért.

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

A 39 éves színészt néhányszor a világ legszexibb férfijának is megválasztották. A szingli hölgyek számára azonban rossz hír, hogy Ryan Gosling 2011 óta Eva Mendesszel él boldog párkapcsolatban, akitől két kislánya született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top