Szabadidő

Ezeknél a cuki karácsonyi állatos képeknél nem lesz ma már jobb

Mert karácsonykor akár akarjuk, akár nem, ha van egy háziállatunk, akkor bizony ő is megpróbálja kivenni a részét az ünnepi hangulatból.

Ha tartasz otthon valamilyen háziállatot, akkor te is tudod, hogy az ünnep különleges alkalom a cicánk, a kutyánk vagy éppen a nyuszink számára. Az állatkáink kíváncsian vizslatják a karácsonyfánkat, hiszen egy új és különleges holmit hozunk be a nappaliba, és ez roppant érdekes lesz számukra. A csillogó díszekről, karácsonyi fényekről nem beszélve. A zörgő-csörgő ajándékok sem menekülhetnek a kíváncsi szimatoló orrok elől.

Viszont akinek háziállata van, az nem is bánja ezt. Hiszen a karácsony a cicák és a kutyák számára is ünnepi időszak! Sok gazdi megajándékozza kedvencét valamivel ilyenkor, és engedékenyebbek vagyunk, ha egy-egy díszt elcsakliznak a fáról. 

Jöjjön most néhány cuki állatos karácsonyi fotó, ami megmosolyogtatja még azokat is, akik nem rajonganak a háziállatokért. (Létezik egyébként ilyen ember egyáltalán?)

Foto: Photo by Jessica Lewis on Unsplash

Photo by Minnie Zhou on Unsplash

Photo by Jakob Owens on Unsplash

 

 

View this post on Instagram

Merry Christmas and a happy new year!!!😁🎄🎄

A post shared by Lizzard Amigos (@lizzardamigos) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top