Szabadidő

Te is gyűjtöttél Esmeralda műtétjére? Így néz ki most a vak lányt alakító színésznő

Magyarországon az Esmeralda volt a 90-es évek egyik sikersorozata. A vak lányt alakító mexikói színésznő, Leticia Calderón azóta is gyönyörű és kirobbanó formában van.

Magyaroszágon két olyan szappanopera volt, melynek kapcsán gyűjtést rendeztek a rajongók, az egyik a Rabszolgasors, a másik pedig az Esmeralda. Utóbbiban egy ártatlan vak lányon esett meg a nézők szíve. A mexikói szappanoperát a 90-es évek végén kezdte el sugározni az RTL Klub. A sorozat elesett főszereplőjét Leticia Calderón alakította, aki beleszeretett egy tehetős és sármos férfiba, Jose Armandóba (Fernando Colunga). Akkoriban így néztek ki együtt:

Fotó: Izaura TV

Fotó: Izaura TV

A telenovella óta eltelt lassan 26 év, de Leticia Calderón szépségén az idő mit sem változtatott. A mexikói színésznő az Esmeralda sikere után más sorozatokban is szerepet kapott, A szív parancsa és A végzet hatalma című teleregényekben is láthatták őt a magyar tévénézők.

Leticia Calderónnak két fia van (Fotó: Victor Chavez / Getty Images)

Leticia Calderónnak két fia van (Fotó: Victor Chavez / Getty Images)

A színész idén ünnepelte 55. születésnapját. Kétszer is elvált. Második férjétől két fia, Luciano és Carlo született. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top