nlc.hu
Szabadidő

Népszerű szappanopera főcímdalok és fotók

Áradjon a pasión! Talán már nem is emlékszel ezeknek a szappanoperáknak a főcímdalára?!

Amíg a szappanoperák dalait hallgatjátok, ajánljuk nagy szeretettel a színésznők akkor és most fotóit is!

Esik az eső, fúj a szél, a muskátlit is lehet lassan levinni a pincébe, hogy átvészelje a telet. Marad a forralt bor, hogy felmelegítsen minket. De itt vannak még a ’90-es évek csodálatos szappanoperáinak betétdalai, amiket hallgatva úgy érezzük, mintha egy dél-amerikai tengerparton süttetnénk, a karantén alatt picit megnövekedett hasunkat. Jöjjenek ezek a nosztalgikus dalok, és azt is megnéztük, hogyan festenek a főszereplők!

Kezdjük is az 1994-es MariMarral. Ebben volt szerkesztőségünk kedvence Bolhás, a beszélő kutya.

Egy évvel később, Thalía már a a guberálós Mária bőrébe bújt. Nyilván ennek is ő énekelte a főcímdalát. Mivel e a sorozat idén lett 25 éves, ezt a közösségi oldalon meg is ünnepelték az egykori főszereplők, egy ilyen poszttal!

 

Látványos átváltozáson esett át a színésznő 1999-re, amikor a Rosalinda főszereplője lett.  Egyébként ez az egész főcím olyan, mint egy rózsás Nagy Ő előzetes, nem?

Hát, Thalía sem guberálós Mária többé! 20 évvel ezelőtt ment feleségül Tommy Mottola  producerhez, akitől két gyermeke született. Mondjuk ezen a képen pont olyan, mint Ördög Nóra.

Thália akkor és most

Thália a Guberálós María sorozatban és most (Fotó: Izaura TV, Instagram/Thalia)

Jöjjön a magyarok örök kedvence, az 1997-es Esmeralda. Alig néhány napja írtuk meg, hogyan élnek a szereplők. Ha lemaradtál róla, itt megnézheted

A főszereplő, Letícia Calderon akkor és most:

Leticia Calderón akkor és most

Leticia Calderón akkor és most (Fotó: TV2 Sajtószoba/Getty Images)

Nem gondoljátok, hogy pont a Paula és Paulina zenéjét hagyjuk ki a felsorolásból?! Bár fogadni mertünk volna rá, hogy Gabriela Spanic első táncát a DWTS színpadán erre a zenére ejti majd, nagyon tévedtünk. 

Ennyit változott Gabriela Spanic 1998 óta!

Gabriela Spanic akkor és most

Gabriela Spanic a Paula és Paulina sorozatban, és a DTWS első adásában (fotó: TV2 Sajtószoba)

Szélgép, tengerpart, pillangós hajdíszek, diszkózene… Ez volt az 1998-as Sonadoras, szerelmes álmodozók. Hogy mi értelme volt a víz alatt megúsztatni a főszereplőket a főcímben, nem tudjuk, de akkoriban rémesen trendi lehetett.

Emlékeztek még a hisztérikus Jacqueline-ra? Így néz ki most!

Aracely Arámbula akkor és most

A Jacqueline-t alakító Aracely Arámbula az 1998-as sorozatban és 20 évvel később, 2018-ban egy díjkiosztón (Fotó: Sajtóklub/Cool, AFP)

És a lányra, aki gazdagnak hazudta magát? Már ő is kétgyermekes anyuka.

Angelica Vale Sonadoras sorozatban

A Julietát alakító Angelica Vale a sorozatban és 2019-ben (fotó: Sajtóklub/Cool, AFP)

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top