nlc.hu
TV-sztárok

Marsi Anikó régi fotói

Marsi Anikó 1997-es fotójától leesik az állad! – galéria

Emlékszel még 1997-re? Az évre, amikor elindult a két legnagyobb kereskedelmi csatorna, és amikor a rövid hajú Marsi Anikó a Fókusz műsorvezetője lett?
Marsi Anikó 2016-ban

Marsi Anikó huszonhat évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Magyar Televízióban. 1996-ig több műsorban is (Múzsa, a Mákvirágok, a Vízöntő és a Kriminális) is láthattuk őt riporterként, majd a következő évben az Ablak szerkesztő-riportere és a Tonik felelős szerkesztője lett. Innen érkezett az RTL Klub székházába, ahol az akkor induló kereskedelmi csatorna azóta is futó magazinműsorának, a Fókusznak lett az egyik műsorvezetője. 

Idővel aztán a szerelem is rátalált, és 2005-ben szinte valamennyi hetilap a címlapon hozta le Marsi Anikó és Palik László esküvőjét, melyet Budapest egyik előkelő szállodájában tartottak. Amikor Anikó várandós lett első gyermekével, egy időre elbúcsúzott a nézőktől. Idősebbik fia, Vilmos 2006-ban született meg. 2007-ben újra láthatták a Fókusz nézői, majd második fia, Vince 2009-es születése után már nem tért vissza a képernyőre. 

A család sokáig a Balatonon, majd külföldön élt. Anikó 2016-ban tért vissza a médiába, amikor elfogadta a felkérést, hogy a megújult Tények egyik műsorvezetője legyen. Idén pedig újabb nagy mérföldkőhöz érkezett az élete, amikor színpadra lépett a Dancing with the Stars műsorában. Saját elmondása szerint egyébként soha, egyetlen műsora előtt sem izgult annyira, mint a DWTS előtt. „Soha életemben nem próbálkoztam a tánccal, teljesen nulláról vágtam bele ebbe a műsorba. Egyetlen pozitív tulajdonságom van a tánccal kapcsolatban, az pedig az, hogy szorgalmas vagyok. De én tényleg azt hiszem, hogy szorgalommal sok mindent be lehet hozni, sok mindent lehet helyettesíteni, pótolni” – mondta a riporterek kérdésére Marsi.

Megnéztük, hogy mennyit is változott az elmúlt 23 évben a magyar műsorvezető. Látványos „akkor és most” galéria következik!

Marsi Anikó a Fókuszban
Megnézem
Összes kép (7)

Ők is táncolnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top