Szabadidő

Így néz ki most Julia Roberts és Richard Gere – szerinted sokat változtak a Micsoda nő! óta?

Julia Roberts és Richard Gere együtt idősödött, és vált egyre sikeresebbé az elmúlt harminc évben.

Vannak olyan kultikus filmek, amiket akárhányszor végignézhetünk, akkor sem unjuk meg őket, a Micsoda nő! is ilyen. A filmmel történelmet írtak közel 30 évvel ezelőtt, mivel hatására a szakma újra értékelni kezdte a romantikus komédiákat, és e filmek főszereplői is több lehetőséghez jutottak. Julia Roberts és Richard Gere tündökölt a csalódott milliomos és az álmokkal teli örömlány szerepében, és azóta is sikert sikerre halmoznak.

Fotó: Touchstone Pictures

Képtelenség lenne felsorolni az összes filmet, amiben Julia Roberts szerepelt az elmúlt 30 évben. A legismertebbek alakításai talán az Ízek, imák, szerelmekben, az Augusztus Oklahomában és az Igazi csodában voltak.  2001-ben Erin Brockovich megformálásáért Oscar-díjat kapott.

Julia Roberts az Ízek, imák, szerelmek című filmben Fotó: Sony Pictures

Az 52 éves színésznő legutóbb az Egy fiú hazatér című thrillerben tűnt fel. Mondhatni alig változott 30 év alatt. Napjainkban is fiatalos és gyönyörű. 17 éve házas. Férjével, Daniel Moderrel A mexikói című mozifilm forgatása alatt találkozott. 2004-ben egy ikerpár gyermekük született, majd 2007-ben megszületett harmadik gyerekük, Henry is.

Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Richard Gere a milliomos szépfiút, Edward Lewist játssza a Micsoda nő!-ben. A színész eredetileg nem akarta elvállalni a szerepet, de Julia Roberts kérésére végül igent mondott. Az, hogy Gere és Roberts között mennyire jól működött a kémia, jól mutatja, hogy  kilenc évvel később az Oltári nőben is megcsodálhattuk őket. Gere azóta sokkal idősebb lett, de legalább olyan jóképű maradt, mint 20-30 éve.

Fotó: Jim Spellman/Getty Images

Gere a Micsoda nő! óta több mozifilmben játszott, a Chicago musicalben nyújtott alakításáért pedig Golden Globe-díjat kapott. 

A színész idén volt 70 éves. Háromszor házasodott, első felesége Cindy Crawford modell volt. Jelenlegi felesége a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silva, akivel öt évvel ezelőtt jöttek össze, és tavaly született meg első közös gyerekük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top