Sztárok

Richard Gere 69 évesen másodszor is apuka lett

Harminchat éves feleségétől született újabb fia.

Megszületett New Yorkban Richard Gere és fiatal felesége, Alejandra Gere első közös gyermeke. A baba a Daily Mail szerint már „néhány nappal ezelőtt” a világra jött, de a 69 éves sztár és nála 33 évvel fiatalabb felesége csak most jelentették be az örömhírt. A baba nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de azt már lehet tudni, hogy kisfiú született.

A sztárpáros tavaly szeptemberben elég rendhagyó módon jelentette be, hogy gyermeket várnak: egy olyan fényképet osztottak meg közösségi oldalaikon, amelyen a dalai láma megáldja a magzatot. Gere maga is buddhista, és a tibeti ügy lelkes támogatója.

Ez egyébként Gere harmadik házassága. Rajongói körében sokaknál megütközést váltott ki a hír, miszerint a hollywoodi sztár ilyen idősen újabb gyereket vállal. Első gyermeke második feleségétől, Carey Lowelltől született 2000-ben. Gere 70 éves lesz, amikor második fia betölti a hét hónapos kort.

Richard és Alejandra Gere 2017 decemberében (Fotonoticias/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top