nlc.hu
Sztárok

Julia Roberts akkor és most

Az évek múlnak, de az 53 éves Julia Robertsen egyszerűen nem fog az idő

Húsz évet simán letagadhatna Julia Roberts, és ez akkor látványos igazán, ha filmbeli partnerei mellett látjuk őt.

Ha elhangzik Julia Roberts neve, sokaknak ma is Vivian, a Micsoda nő! szabadszájú prostituáltja ugrik be, aki a Wall Streeten találja meg álmai férfiját, akit ugye Richard Gere játszott el. Leírni is elképesztő, de bizony a Micsoda nő! 1990-es bemutatása óta kerek harminc év telt már el. Ennél csak az hihetetlenebb, hogy Julia Roberts alig változott azóta. A színésznő valamit nagyon jól csinál, mert most is remek formában van. Hoztunk is néhány fotót róla és egykori filmpartnereiről, hogy ezt bizonyítsuk.

Micsoda nő

A kilencvenes évek egyik legtöbb bevételt produkáló mozija a Pretty Woman volt. A női főszerepet először nem Robertsnek akarták adni, ő ugyanis akkor még nem számított húzónévnek hollywoodi berkekben. Eredetileg Meg Ryant szerette volna felkérni a rendező, Garry Marshall Vivian szerepére, ám ő, akárcsak több világsztár kolléganője – például Sandra Bullock, Daryl Hannah és Kim Basinger –, nemet mondott, mivel nem bíztak egy ilyen valószínűtlenül habos tündérmese sikerében, és megalázónak is találták női szempontból a történetet. Julia Roberts viszont örömmel elvállalta, és ezzel be is lépett a legnagyobb sztárok klubjába. Richard Gere-rel aztán pár évvel később szerelmespárt játszottak az Oltári nőben is, de annak is 21 esztendeje már.

Richarde Gere ma már inkább joviális nagypapának néz ki, Julia Roberts viszont ragyog. (Fotók: Getty Images)

Richard Gere ma már inkább joviális nagypapának néz ki, Julia Roberts viszont ragyog (Fotók: Getty Images)

A Pelikán ügyirat

A John Grisham krimijéből készült film nem szerelmi történet volt, hanem klassz krimi, melyben nagyot alakít Denzel Washington és Julia Roberts is. A színész látványosan megváltozott az azóta eltelt 27 évben, bár ha megszabadulna szörnyű szakállától, mindjárt másképpen festene.

(Fotók: Getty Images)

Denzel Washington és Julia Roberts egy-egy tavalyi képen (Fotók: Getty Images)

A zűr bajjal jár

Ez az a film, ami nem a sztorija, a színészi játék vagy éppen a benne elhangzó poénok miatt maradt emlékezetes, hanem a háttértörténet okán. A filmben Nick Nolte rátarti és lusta sztárúságírót alakít, Julia Roberts pedig lelkes kezdőt egy rivális lapnál. Aztán egy ügyön elkezdenek riválisként dolgozni, ebből lesz a kalamajka, majd a végén a szerelem – amit senki nem hitt el. Roberts és Nolte félelmetesen rossz pár voltak, és nemcsak a filmvásznon. A valóságban ki nem állhatják egymást, így aztán a forgatáson is, amennyire lehetett, szeparálni kellett őket. Nolte egyébként később azt mondta, kizárólag a pénz miatt vállalta el a szerepet, Julia Roberts pedig egy későbbi interjúban gusztustalan alaknak nevezte őt.

(Fotók: Getty Images)

Ma már biztos senkinek nem jutna eszébe szerelmespár szerepet osztani erre a két emberre… (Fotók: Getty Images)

Sztárom a párom

Őrület, de a Julia Robert és Hugh Grant főszereplésével készült mozit 1999. áprilisában mutatták be, vagyis 21 esztendővel ezelőtt. A csetlő-botló könyvesbolt-tulajdonos és a világsztár szerelmi története óriási siker volt, mely 363 millió dolláros bevételt hozott. Hugh Grant és Julia Roberts remekül működött szerelmespárként, pedig nem sok hiányzott hozzá, hogy a színésznő elutasítsa a felkérést a szerepre, ugyanis rém unalmasnak találta a történetet. Aztán elolvasta a forgatókönyvet, és világossá vált számára, hogy nagyon szórakoztató film lesz ez, remek dialógusokkal. 

(Fotók: Getty Images)

Grant arcán látványosan elmélyültek a barázdák az eltelt években (Fotók: Getty Images)

Álljon meg a nászmenet

Végül pedig egy helyes fotó 2019-ből, amikor is a 22 éves Álljon meg a nászmenet színészei szerepeltek az Entertainment magazin címlapján. Ezen is csak az látszik, ami a fentiekben: Julia Roberts egész biztos, hogy meghackelte valahogy az időt. És valószínűleg Cameron Diaznak is elmondta a titkot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So fun to spend the day with some of my Best Friends 👬🌟👭

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

Kortalan hírességek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top