Szabadidő

Videó: hajót lopott, majd békésen vitorlázott két hatalmas oroszlánfóka

Joshua Phillips korábbi válogatott focista épp aktuális hajókirándulásán vett részt, amikor egyszer csak valami szokatlanra lett figyelmes a vízen.

„A hajó elég különösen nézett ki, és ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, csak akkor vettem észre, hogy két hatalmas testű állat terpeszkedik a fedélzetén” – mesélte a szemtanú, Joshua Phillips a lapoknak. A férfi gyorsan felvételt is készített a szokatlan jelenségről, a Washington állambeli Olympia környékén.

További szemtanúk szerint egy harmadik oroszlánfóka is szeretett volna felmászni a hajóra, de a másik két hajózni vágyó állat őt már nem engedte a fedélzetre. Az egyelőre nem derült ki, hogy kinek a tulajdonában áll a jármű, amivel sétahajózásra indultak a kíváncsi állatok, ahogy azt sem lehet tudni, hogy meddig tartott a túra.

Az viszont biztos, hogy a hajónak jól kellett bírnia az utazást, mert az oroszlánfókák többsége  3 és fél méteresre is megnő, és egyenként majd 1100 kilót is nyomhatnak.

View this post on Instagram

Boats and.... #sealions

A post shared by Joshua Phillips (@fishingjosh) on

Via Boredpanda

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top