Szabadidő

Elkaszáltak 4 magyar sorozatot

Nem hoztak elég nézettséget, nem lesz következő évad.

Négy olyan magyar sorozat nem folytatódik, amelyek az elmúlt egy-másfél évben kerültek képernyőre, de végül elkaszálták őket – értesült a SorozatWiki.

A Korhatáros szerelem 2017 decemberében indult a TV2 saját gyártású heti sorozataként. Első évada 13 részes volt, sokan megszerették, viszonylag jó nézettséggel ment. A 2018 októberében induló második széria második felére azonban bezuhant a nézettség, így nem lesz harmadik évad.

Az Alvilág 2019 februárjában mutatkozott be az RTL Klubon, de a kedd esténként vetített krimisorozat egyáltalán nem keltette fel a nézők érdeklődését. Eleve rossz nézettséggel indult, ami a nyolcrészes évad során tovább romlott. Hamar eldőlt, hogy nem lesz folytatás.

Miller Dávid, Cservák Zoltán, Bujáki Zsófi és Balsai Móni az Alvilágban

A Bogaras szülők, a TV2 Csoport saját gyártású vígjátéksorozata 2018 októberében indult kedd késő esténként 20-25 perces epizódokkal. Jól nyitott, de a nézők hamar ráuntak, a két hét alatt durván bezuhant a nézettsége, így a magyar piacon ez volt az elmúlt évek legnagyobb sorozatbukása.

Az Ízig-vérig című gasztrosorozat először 2019 márciusában került adásba a Viasat3-on a Sony Pictures Television Networks gyártásában. A magyar fejlesztésű széria azonban átlagos nézettséget produkált, nem húzta fel eléggé a csatorna főműsoridős nézettségét, így várhatóan nem lesz belőle második évad.

Az RTL Magyarország megerősítette, hogy valóban nem lesz folytatása az Alvilágnak. A Sony közölte, hogy nincs kizárva az Ízig-vérig folytatása, eleve nem tervezték egyik évről a másikra hozni a következő évadot. A TV2 Csoport nem reagált a két sorozat folytatása kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top