Szabadidő

Magyar kézművesek így készülnek március 15-re

A magyar kézművesek is készülnek az ünnepre. Az itt található galériában megnézheted, milyen szépségek kerülnek ki a kezeik közül.
március 15 kézművesek készülődés

Egyszer volt, 1848-ban egy maréknyi ember, aki mennyire hitt és bízott az országában, a népében, a jövőjében. Őket ünnepeljük talán a legszebb magyar ünnepen. És milyen diszkrét, kedves módon tudjuk kifejezni, hogy büszkék vagyunk az ő eszméikre. Kokárdát viselünk és vele együtt a szívünk is piros-fehér-zöldben ünnepel.

A magyar kézművesek is készülnek az ünnepre. Az itt található galériában megnézheted, milyen szépségek kerülnek ki a kezeik közül. Különböző kézműves technikák kavalkádja ez, fogadjátok szeretettel.

március 15 kézművesek készülődés
Megnézem
Összes kép (10)
  1. Az OrsOla Kézműves termékek kézzel festett kitűzőin huszárok és huszárleányok előtt tiszteleghetünk.
  2. Ezt a trikolórban tündöklő gyöngy karkötőt a Variés oldalán találtam.
  3. BogBag kézművese, Boglárka, aki elsősorban vászontáskáival, a környezettudatosságra odafigyelő termékeivel vált híressé, most sem hazudtolta meg önmagát. Kokárdái piros, fehér és zöld színű filcből készültek kézi öltéssel. Formabontó módon autó, szív, tulipán és madárka készült a műhelyében, az autók kerekei pedig régi ágyneműgombok, mert a jelszó még mindig: éljen a környezettudatosság!
  4. Szintén a filchez nyúlt a Bugacfilc alkotója, aki talán kislányoknak tervezte ezt a masnis és virágos mintát, de én felnőttként is szívesen viselném.
  5. Az Arienndora.hu alkotója, Adrienn úgy fogalmaz, imádja a nemzeti színű termékeket. Palettájában kislányoknak kínál hajráfot, csatokat, nagyobbaknak fülbevalót. Nagyon izgalmas, japán kézműves technológiával készíti a munkáit. A képen egy hajpántot látsz.
  6. Gondoltál már arra, hogy ne csak magadat, de az otthonodat is feldíszítsd március 15. tiszteletére? Nem kell óriási dologra gondolni, de egy trikolór gyertya méltóan ad emlékeit a hősöknek. A Farfallagyertya kínálatában találtam rá erre a míves, kézzel faragott gyertyára.
  7. Szedd a tavasz virágát egy csokorba össze” – az Örökszép gyantaékszereket készít a természetben talált, valódi virágokból. Ezért örök, ami szép. Mint például ez a kitűző. 
  8. Kislány édesanyjaként tudom, micsoda küzdelem csatasorba állítani a rakoncátlan hajtincseket. Egy hajcsat örök fogyóeszköz, láthatatlanul elvesző és megkerülő rejtély, de egyben a legnagyobb segítség a reggeli tollászkodás közepette. Nézd csak, milyen tüneményes csatokra bukkantam a Ribbon Love oldalán!
  9. Azoknak, akik szeretik megmutatni, mennyire fontos nekik ez az ünnep, ajánlok egy teljes ékszerszettet, amely paracord zsinórból készült, mégpedig a TiMi Gyöngy&zsinór ékszerek jóvoltából.
  10. Török Szilvi grafikusművész, akinek munkáit a TSz Póló oldalán lapozhatod végig. Egészen merészet gondolt, komplett ruhácskára rajzolt magyar motívumokat. A képen látható ruhát hűvösebb időben cicanadrággal is hordhatod, nyáron pedig a kedvenc ruhadarabod lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top