nlc.hu
Szabadidő
Kocka alakú UFO tűnt fel Texas felett

Kocka alakú UFO tűnt fel Texas felett

A különös objektumhoz hasonlóról öt éve ugyanott készült videó.

A Star Trek című sci-fi sorozatban látható, úgynevezett Borg hajókhoz (Borg cube) hasonlítják az internetezők az alábbi videón is látható azonosítatlan repülő objektumot, azaz UFO-t.

A lenti felvétel még 2015-ben készült, az új-mexikói White Sands környékén, itt található az amerikai hadsereg egyik szigorúan titkos projektekkel foglalkozó bázisa.

A Daily Star bulvárlap értesülései szerint azonban a különös kockát a napokban is látták ugyanazon a környéken, amelyről ezúttal több fotó is készült. A videó narrátora azt is elárulja a 2015-ös észlelésről, hogy azt két független szemtanú is megerősítette.

A mostani esettel kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk, az azonban biztos, hogy az UFO Sightings Footage Facebook-oldalra felkerült felvételeket rengetegen osztották meg ismerőseikkel a közösségi oldalakon keresztül.

A fenti felvételek készítője, Walter C. Lands a Daily Starnak nyilatkozva elmondta, hogy a különös jelenséget megelőzően a felhők kavarogni kezdtek, majd szétnyíltak, mintha csak egy portál jelent volna meg az égen, amely egyből ébenfekete színűvé vált, mielőtt megjelent volna a furcsa, négyszögletes objektum.

További cikkeink UFO-témában:

Kocka alaku UFO-észlelés Texas egén

Képünk illusztráció, a Texasban észlelt UFO kocka alakú volt (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top