nlc.hu
Szabadidő
Leállították a kórházas tévésorozatot a járvány miatt, minden eszközét egy igazi kórháznak adományozta a stáb

Leállították a kórházas tévésorozatot a járvány miatt, minden eszközét egy igazi kórháznak adományozta a stáb

A rezidens című kórházas sorozat stábja védőruhákat, maszkokat és más eszközöket adományozott a kórháznak.

Egy atlantai kórháznak adományozta minden felszerelését a Fox stúdió A rezidens című kórházsorozatának stábja, amelynek sok más tévéstábhoz hasonlóan be kellett fejeznie a munkát a koronavírus-járvány miatt – írta a Deadline.com.

A kórház egyik orvosa, Karen Law az Instagram-oldalán mondott köszönetet a nagylelkű gesztusért. „Tegnap volt egy komoly megbeszélésem a rezidensekkel arról, hogy bár a készleteink, maszkjaink fogytán vannak, nem várható varázslatos pótlásuk” – írta, hozzátéve, hogy a varázslat a produkció jóvoltából mégis valóra vált.

„Ez a közösségi támogatás nagyon sokat jelent a frontvonalban dolgozók számára, akik rengeteg áldozatot hoznak a kórház működtetéséért és a közösség megóvásáért” – fogalmazott.

A produkció a forgatási kellékként felhalmozott egészségügyi ruházatot, maszkokat, kesztyűket és más eszközöket bocsátott a kórház rendelkezésére, amelyekkel enyhíteni lehet az egészségügyi védőfelszerelések hiányát.

A rezidens című széria harmadik évadát pár napja állították le a járvány miatt. A drámasorozatot, amely egy kitalált kórház, a Chastain Park Memorial orvosainak és személyzetének magán- és szakmai életéről szól, az atlantai Grady Memorial Kórházban forgatták.

(MTI)

(Kiemelt kép: Fox.com)

További hírek a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top