Szabadidő

Készül a Sikoly 5, Neve Campbell is csatlakozhat

Bár a negyedik Sikoly már nem ért el nagy sikert, még mindig látnak fantáziát egy újabb folytatásban. Akár Neve Campbell is beszállhat.

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett neve a filmfanatikusok körében az Aki bújt című menyasszonyos horror révén lehet ismerős. A páros most nagyobb fába vágta a fejszéjét, és a Sikoly ötödik részén kezdtek el dolgozni.

Sikoly, Neve Campbell

Neve Campbell egy pisztollyal a Sikoly első részében (fotó: Profimédia)

A Sikoly-franchise sztárja, Neve Campbell a Rotten Tomatoesnak adott interjúban árulta el, hogy már megkezdte a tárgyalásokat a rendezőkkel, és kb. másfél hónapja beszéltek először, ám beütött a koronavírus-járvány, és most kissé elakadt a dolog, de dolgoznak rajta. Bár Neve Campbell Wes Craven rendező halála után azt gondolta, hogy soha többé nem tér vissza a Sikoly filmekhez, meghatónak találta a rendezők által neki írott levelet. A színésznő kifejtette, mennyire hálás ezeknek a filmeknek, és mennyire imádja Sidney Prescott karakterét. A tervezett ötödik rész tartalmáról egyelőre annyit tudunk, hogy egy nőről (Sidney?) szól, aki visszatér a szülővárosába, hogy megtudja, ki követi el az újraindult gyilkosságokat.

Némi horrorfilmes olvasnivaló még jöhet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top