Család

Születésnapja alkalmából Jason a Péntek 13-ból ment érte iskolába

Ha valaki péntek 13-án született, azt bizony nem árt egy ennek megfelelő, különleges ajándékkal megünnepelni.

Sam Murphy szerette volna egy igazán különleges ajándékkal meglepni születésnapja alkalmából ADHD-val küzdő fiát, Cartert. Az apuka előtte megkérdezte a kisfiút, hogy mire vágyik a leginkább, mire Carter elmondta, mindennél jobban szeretne találkozni a legendás gonosztevővel, Jasonnel, a horrorfigurával, aki képes szinte bármivel gyilkolni a csákánytól a vasvillán át a bozótvágó késig.

Bár nem volt könnyű, az apukának végül sikerült elintéznie, hogy teljesüljön fia kívánsága, és maga Jason várja a kisfiút a nagy napon az iskola előtt, majd kéz a kézben sétálva kísérje haza.

„Beszéltem a tanárokkal, de elmondták, nem szeretnék, hogy egy ilyen rémisztő alak várja a fiamat az iskola kapujában, ezzel megijesztve a többi gyereket, így Jason végül a legközelebbi sarkon várakozott” – mesélte a 45 éves devoni apuka. Hozzátette, nem semmi látvány volt a sorozatgyilkos társaságában hazatérő gyermekét megpillantani az utcán.

Jason szerepét a kisfiú kedvéért végül az egyik helyi maszkmester vállalta el, aki valóban mindent elkészített, hogy pont úgy nézzen ki, mint a horrorfilmből ismerős karakter.

Miután hazaértek, a kisfiú beinvitálta a házba Jasont, behívta a szobájába, hogy megmutassa neki a játékait, majd Jason közölte, hogy most már mennie kell, mert akad egy kis gyilkolnivalója a belvárosban.

Carter végül egy pólót is kapott kedvencétől, amit azóta szinte le sem lehet imádkozni róla. A kisfiú most is az élmény hatása alatt van, és folyamatosan a kedvencével való találkozásról beszél. Az apuka szerint a Jasont alakító maszkmester-jelmeztervező barátja pedig kitűnő, hiteles alakítást nyújtott, egy pillanatra sem esett ki a szerepéből.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top