Szabadidő

Józsi macska tekintete megbabonáz mindenkit, te sem leszel kivétel

József, azaz becsületes nevén Joseph, a skót lógófülű cica olyan szemekkel született, amivel csak nagyon kevés fajtársa.

Heterokrómia – így hívják azt az állatoknál és embereknél is előforduló jelenséget, amikor különböző színű szemekkel születik valaki. Így például a Szentpéterváron élő Joseph nevű macska. A cica most kétéves, és öthónapos volt, amikor gazdája, Petrov rátalált egy tenyésztőnél. Petrov régóta vágyott már macskára, de valahogy nem találta az igazit. Aztán amikor látott egy fotót az igéző tekintetű Josep-ről, azonnal szerelmebe esett.

“Semmi kétség, szerelem volt ez első látásra. Amikor megláttam a fotót róla, először el sem hittem, hogy igazi. Aztán meg azon álmélkodtam, hogyhogy öt hónapos koráig senkinek sem kellett. Gyorsan fel is hívtam a tenyésztőt, és másnap Joseph már nálam is volt” – emlékszik vissza a gazdi.

A különleges cica azóta boldogan éli világát Petrovnál. Érdekes, hogy az Instagramját még csak most kezdik felfedezni az emberek: mindössze 877 követője van pillanatnyilag, akik viszont igen aktív rajongói a fehér bársonybundásnak.

Van egyébként Szentpéterváron konkurenciája is Joseph-nek: Iriss és Abyss, a heterokrómiás macskaikrek – nekik több mint kétszázezer rajongójuk van.

Forrás: Ladbible

A heterokrómiás cica egy csodalény.

Joseph néz, mi olvadunk. Ennyi. (Fotó: Instagram)

Csodálatos háziállatok, akikért tömegek rajonganak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top